.

.

TOTS 21

Un moment de la celebració de l'Eucaristia a l'església de Sant Salvador

Un any després de la macrobeatificació que es va celebrar a Tarragona el 13 d’octubre del 2013, la parròquia de Sant Salvador dels Pallaresos va celebrar el passat dissabte per primera vegada la diada festiva en honor al beat Andreu Prats, exrector dels Pallaresos entre els anys 1931 – 1936.

La festa va començar a la una del migdia amb una missa solemne en honor al beat concelebrada per l’actual rector de la parròquia, Mn. Xavier Roig, el rector de la Selva del Camp, Mn. Joan Curieses, i el de Bràfim, Mn. Josep Anton López. També van assistir els familiars del beat vinguts de la Selva del Camp, els alcaldes dels Pallaresos i de la Selva del Camp i nombrós públic que no va voler perdre’s aquesta primera diada en honor al beat.

Un moment del dinar de germanor que va tenir lloc després de la missa

Després de la celebració de l’eucaristia es va fer un dinar de germanor a la sala parroquial amb una paellada popular. En finalitzar el dinar v tenir lloc un sorteig de regals que els veïns del poble van fer donació per col·laborar per una bona causa, ja que els diners que es van recollir aniran destinats a la rehabilitació del local de Càritas Interparroquial dels Pallaresos, Perafort i Puigdelfí.