.

.

TOTS 21

Actualment s’estan fent gestions per comprovar la procedència dels objectes intervinguts. Foto: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou van detenir el passat dimecres un home, de 56 anys, de nacionalitat algeriana i veí d’Osca, com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de document públic i per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Els agents van rebre informació que un home s’havia allotjat en uns apartaments turístics de Salou aportant un document d’identitat italià que podria ser fals. També van tenir coneixement que no només accedia amb claus en diferents apartaments del mateix complex on s’havia registrat, sinó també en d’altres repartits per diferents punts del municipi.

Al voltant de les dues del migdia del mateix dimecres i després fer-li un seguiment, els mossos van aturar-lo al carrer Salvador Espriu amb el vehicle que conduïa. L’home els va mostrar un permís de conduir i un document d’identitat italià falsificat amb la seva fotografia.

En l’escorcoll del vehicle, els mossos van localitzar 28 jocs de claus de diferents apartaments turístics, 7 telèfons mòbils, una tauleta tàctil i un ordinador portàtil. A més, es va comprovar que no havia obtingut mai el perís de conduir.

Actualment s’estan fent gestions per comprovar la procedència dels objectes intervinguts.

El detingut va passar dimarts a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció