.

.

TOTS 21

Assaig aquest matí dels avions

Assaig aquest matí dels avions

Avui dissabte a les 12.30 hores, el Balcó del Mediterrani i la Platja del Miracle es convertiran en els millors escenaris per gaudir de l’espectacular exhibició aèria que protagonitzarà l’Equip Bravo3 Repsol i que dues hores abans de l’hora fixada ja escalfa motors amb piruetes pel cel del Port de Tarragona.

Es tracta d’un dels diferents assaigs al litoral tarragoní, davant la platja del Miracle. que els pilots realitzen, com també ahir divendres, amb l’objectiu que els tarragonins i tarragonines, així com tots els visitants d’altres municipis, puguin gaudir del millor espectacle possible.

L’exhibició serà per segon any una de les grans novetats de la Bicicletada que, com sempre, compta amb l’organització del Patronat Municipal d’Esports i el Club Ciclista Campo Claro, amb el patrocini de Parc Central, Eroski i Repsol. Serà una exhibició de vol acrobàtic a motor que serveix per promocionar i ampliar la presència de la Bicicletada a la ciutat de Tarragona, a més d’oferir una activitat de caire familiar, espectacular i innovadora a la ciutat.

En aquest sentit, els pilots de l’Equip Bravo3 Repsol oferiran una exhibició en què combinaran velocitat i tècnica, amb figures i acrobàcies de la màxima dificultat i espectacularitat.  Inscripcions al Balcó del Mediterrani.