.

.

TOTS 21

Els alumnes de tercer curs de les escoles del municipi han participat en un taller de civisme i tinença responsable d'animals

50 alumnes de les escoles de Roda de Berà han experimentat la responsabilitat de tenir cura d’un animal

Els alumnes de tercer curs de les escoles del municipi han participat en un taller de civisme i tinença responsable d’animals. L’activitat es va dividir en dos dies, la primera sessió va tenir lloc el passat dimarts 15 amb els alumnes de l’escola Salvador Espriu, i la segona es va celebrar ahir al migdia a l’escola El Cucurull, amb la participació de la regidora Isabel Mondéjar.
Ambdós dies el taller va ser a càrrec de dues membres de la protectora l’Última Llar, la Cori i la Cristina, voluntàries també de la Fundació d’animals de companyia del Camp de Tarragona, acompanyades per dues gossetes del centre.
Els infants van poder aprendre la importància de la tinença responsable dels animals de companyia, com funciona el mecanisme de localització de mascotes i la importància del microxip, o com recollir amb una bossa de plàstic els seus excrements. Les gossetes, per la seva part, es van deixar estimar pels petits.