.

.

TOTS 21

Imatge de la firma del conveni de col·laboració

Imatge de la firma del conveni de col·laboració

Com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, ELIX Polymers ha renovat l’acord de col·laboració amb CorAvant, fundació de cardiopaties congènites que treballa en el territori català per a oferir atenció psicosocial a nenes, nens, joves i adults amb problemes de cor des de la infància.

Un any més, ELIX col·labora amb aquesta fundació realitzant una donació econòmica per a donar suport als diversos projectes socials d’aquesta. Un dels projectes més importants de la fundació són els campaments per a nens, nenes i joves amb cardiopatia congènita, denominats Aventures.Cor i que es desenvolupen 3 vegades a l’any, Nadal, Setmana Santa i estiu. Al mateix temps, donaran suport a la fundació en tots els seus serveis d’atenció psicològica i en els projectes d’integració, informació i sensibilització que duen a terme.

D’altra banda, en el marc del nou programa d’Empresa Saludable d’ELIX, anomenat “Feel Good“, que té com a objectiu dinamitzar iniciatives estratègiques que fomentin un entorn laboral saludable, han decidit donar suport al projecte social esportiu de Cromatic running. Aquesta iniciativa està formada per 26 corredors de la plantilla d’ELIX, que dediquen el seu hobby, el running, a una causa solidària, dedicant cada quilòmetre de les seves carreres a recaptar fons perquè des de CorAvant conjuntament amb l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) puguin continuar millorant la qualitat de vida de les persones amb cardiopatia congènita.

Per això, durant el mes d’abril, es va dur a terme en les instal·lacions d’ELIX una trobada amb representants de CorAvant i Cromatic per a realitzar la signatura de tots dos acords de col·laboració.

Noelia Vázquez, Directora de RH i Comunicació de ELIX Polymers va comentar: “Continuarem donant suport a activitats socials i esportives que influeixin positivament en la salut i en el somriure del nostre entorn més pròxim”.