.

.

TOTS 21

La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que aquest matí el pèrit ja ha realitzat una primera inspecció

La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que aquest matí el pèrit ja ha realitzat una primera inspecció

El Teatre Tarragona tanca indefinidament fins a garantir-ne la seguretat. La passada nit de divendres a dissabte es va desprendre una de les planxes del sostre sobre el passadís de la zona de l’amfiteatre del Teatre Tarragona.

En una primera inspecció el consistori ha determinat que l’estructura està bé i es tracta “d’una afectació localitzada”. Per tal de “garantir la seguretat de l’equipament”, els serveis tècnics aquest matí han iniciat les tasques de neteja de la zona afectada i, seguidament, “per un principi de precaució es realitzarà una revisió de la resta de planxes del sostre”.

L’objectiu és poder reobrir l’equipament amb normalitat “l’abans possible”, ha destacat la consellera municipal de Cultura, Begoña Floria, en un contacte amb la premsa fet aquesta tarda a mateix recinte teatral junt amb el conseller municipal de Territori, Josep Maria Milà.

Des de l’àrea de Cultura, ja s’està treballant per tal que la programació “es vegi afectada el menys possible”. Els canvis “s’aniran comunicant puntualment”.

La consellera de Cultura ha explicat que aquest matí el pèrit ja ha realitzat una primera inspecció i que aquesta setmana s’han d’elaborar els informes per determinar les causes d’aquest despreniment: “La principal prioritat en aquests moments és garantir la seguretat. Paral·lelament, hem de reunir la màxima informació possible i, a partir d’aquí, exigir responsabilitats”.

L’accident va provocar el cap de setmana la suspensió de l’obra de Dagoll Dagom, Maremar.