.

.

TOTS 21

El proper dissabte 11 de juny a partir de les 18h, més de 1250 alumnes d’escoles de música de les comarques de Tarragona participaran a l’onzena edició del Festival SIMFONIC.

Tots els concerts del Festival SIMFONIC es celebren de manera gratuïta i lliure accés.

La ciutat de Tarragona acollirà 6 concerts de les diferents escoles i entitats musicals de la ciutat: Amfiteatre Port Tarraco, Centre Cívic Bonavista, Rambla Músic, Espai Jove La Palmera, Plaça Santiago Rossinyol i Serrallo de Tarragona.

A la mateixa hora, per aprofitar aquest gran dia de música per a tots, existeix la possibilitat d’anar al Carrer Miralles d’Amposta, Plaça del Mercat de Camarles, Pista Poliesportiva del Perelló; l‘àrea de medi ambient de Godall; l‘Ermita de la Mare de Déu de l’Aldea i la Casa de Cultura d’Ulldecona.

A Reus els concerts tindran lloc a: el Centre de Lectura, l’Hospital Universitari Sant Joan, Jardí de la Casa Rull de Reus i a l’Escola de Música de la Banda-Cobla Pare Manyanet.

Tortosa acull 5 de les diferents entitats musicals de la ciutat: A la plaça de l’Absis, Pati del Palau Oriol, Pati de l’escorxador, a l’exterior de l’Auditori Felip Pedrell així com a l’Escola Pública de Música Manel Martines i Solà.

En aquesta dotzena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l’apadrinament del reconegut canta-autor Tomeu Penya, protagonista  del videoclip de presentació del Festival. La cançó ‘Illes dins d’un riu’ sonarà el dia 11 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts.

La iniciativa SIMFONIC  és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

Informació completa del Festival SIMFONIC a: www.simfonic.org

Redacció