TARRAGONA 21

Els tarragonins lluitaran per la permanència en la segona mànega del campionat. Foto:Rugby Tarragona

Els tarragonins lluitaran per la permanència en la segona mànega del campionat. Foto:Rugby Tarragona

El Rugby Tarragona torna a la competició després d’una llarga aturada un cop tancada la primera volta de la competició.

Els voltors seguiran a primera catalana en un grup per la permanència després de quedar sisens a la primera fase de la competició i no poder lluitar per l’ascens. En aquest grup es trobaran al RC Cornellà que serà el primer rival, dissabte a dos quarts de cinc, el RC Martorell, Hospitalet B, SEL Vilanova, RC Cornellà, Banyoles RC, RC Sitges B, Granollers RC, Los Taus d’Amposta, Garrotxa RC, Manresa RC, RC Martorell, Sta Coloma RC, CNPN B i Castelldefels RUC.

El conjunt d’Hervé Boulais haurà de tenir clar que el seu objectiu és aconseguir la millor classificació possible en aquesta segona mànega de campionat per a poder mantenir la categoria i la pròxima temporada tornar a lluitar per l’ascens.

Pel que fa a la Selecció Catalana de Rugby, que compta amb una bona representació de jugadors del Tarragona, aquest dissabte 10 de gener disputarà dos partits de les categories S16 i S18 contra la selecció d’Euskadi a La Guinardera (Sant Cugat) en el que estan convocats els nostres jugadors S16: Franco i Jere Capiglioni, i el cadet Pau Moreno.