.

Captura de pantalla del moment en el qual els jugadors del Reus renuncien a disputar el primer minut de joc en protesta per la seva situació.

Enmig d’una situació crítica, el CF Reus Deportiu ha aconseguit aquest matí la proesa de guanyar per 0-1 al camp de qui era líder a l’inici d’aquesta jornada, l’Alcorcón (el Granada ocupa ara aquesta posició després de guanyar al Nàstic per 0-1). Els roig-negres es troben encara en zona de descens però empatat a 16 punts amb els equips que marquen la salvació, Elx i Lugo, si bé tots dos conjunts tenen pendents encara els seus partits. Un penalti transformat per Gus Ledes al minut 20, que ha suposat l’expulsió del local Bellvís per vermella directa en desviar la pilota amb les mans sobre la línia després d’una llançament de còrner que ha acabat al pal, han donat peu a una sorpresa que podria haver estat més contundent. Tot just a l’última jugada del partit el rebuig enverinat d’un defensa madrileny a llançament de Bastos ha acabat al travesser. El rebuig ha estat recollit de manera acobàtica per Linares, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc.

Els problemes que està patint la plantilla (tercer mes sense cobrar) s’han visualitzat a l’inici del partit. Els reusencs s’han abraçat al mig del camp i han renunciat a jugar durant el primer minut de joc en senyal de protesta pel desgavell econòmic que estan patint, mentre els seus companys de l’Alcorcón es solidaritzavan amb ells passant-se la pilota sense atacar.