.

.

TOTS 21

Josep Rull. Foto: ACN

El diputat del PP per Tarragona al Congrés, Jordi Roca, ha declarat “estar sorprès pel fet que la candidatura de Puigdemont al Congrés per la província de Tarragona l’encapçali algú de Terrassa sense cap vincle amb la província”, fet que considera un “menyspreu”.

Roca ha denunciat que “potser a Barcelunya els hi sona el mateix Terrassa que Tarragona però els hi diem clar i català que són entitats polítiques ben diferents”.

Així, s’ha preguntat “quina defensa pensa fer de la província en les eleccions nacionals el partit de Puigdemont si imposa algú sense cap vincle amb nosaltres?”

El diputat tarragoní ha afegit que “mentre nosaltres parlarem de temes importants com les infraestructures o els llocs de feina, l’energia o l’aigua, l’economia o la sostenibilitat del desenvolupament, les pensions, la demografia o els imposts, la candidatura de Puigdemont només donarà servei a les seves paranoies personals”.

Per últim, ha conclòs que “cal recordar que Puigdemont ens imposa als tarragonins un candidat a qui va deixar tot penjat anant al seu despatx mentre el propi Puigdemont fugia dins del maleter d’un cotxe amb traïdoria i nocturnitat”.