.

.

TOTS 21

Dilluns arriba el Ball pla de Sant Magi

El carrer del Portal de Carro, on s’hi troba la capella de Sant Magí, estrena enguany una nova banderola obra d’Alexandre Ayxendri i confeccionada per Jordi Heredia.

L’engalanament que, tradicionalment, es posa al carrer del Portal del Carro, per a la celebració de la festivitat del copatró sant Magí, compta enguany amb una nova banderola que és suspesa tot just s’inicia la pujada del carrer.

L’element ornamental ha estat elaborat pel pintor tarragoní Alexandre Ayxendri, que ja feia temps venia insistint en la necessitat de restaurar o bé canviar el cartell de sant Magí que, ell mateix havia pintat anys enrere i que les inclemències de la pluja i el vent havien malmès.

Enguany, doncs, l’Alexandre ha dedicat part del seu temps lliure a confeccionar, a partir d’una imatge d’una estampa de les més populars, la nova imatge del copatró. Posats en contacte amb un col·laborador usual d’ell i de la Confraria de sant Magí, i sempre disposat a fer quelcom per la nostra ciutat i les tradicions, en Jordi Heredia, ha confeccionat la banderola de grans dimensions que enguany estrenem.

Aquest element fa conjunt amb l’anagrama de la Confraria de sant Magí, màrtir de Tarragona, que ocupa un lloc més amunt en el mateix carrer. Ambdós elements porten en el seu anvers pintada la bandera de la ciutat de Tarragona. El carrer és ja engalanat amb les banderes i banderoles que aporten esplendor a tots els actes que es realitzen a l’entorn de la capella del sant ermità.

D’altra banda, aquest diluns, 14 d’agost arriba a l’ermita de Sant Magí el Ball pla de Sant Magi.