.

.

TOTS 21

La venedora d’anissos. Foto: Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus. Col·leció Josep Ornosa Sole. Autor Josep Ornosa Soler

Aquest dissabte 9 d’octubre, el passeig de la Boca de la Mina acollirà dos actes d’homenatge i reconeixement. El primer serà a la pedagoga i escriptora M. Àngels Ollé, amb la inauguració oficial de la plaça que du el seu nom. El segon, a la figura de la venedora d’anissos, amb la inauguració de l’escultura de Mercè Bessó que la representa a l’entrada de la Boca de la Mina,  i que s’ha col·locat en el marc de la intervenció que l’Ajuntament de Reus, a través d’Aigües de Reus, ha dut a terme en aquest espai històric per condicionar-lo i dignificar-lo.

L’acte s’iniciarà a les 18:00h i comptarà amb la participació, entre altres, de Pere Prats Sobrepere, que serà l’encarregat de glossar la figura de M. Àngels Ollé; Salvador Palomar, que explicarà la presència de les venedores d’anissos al passeig; Mercè Bessó, autora de l’escultura de la venedora d’anissos, i d’actors i actrius del Bràvium que recrearan l’ambient del passeig ara fa un segle.

Redacció