.

Rodri ha tret un equip de circumstàncies

L’equip grana s’acomiada de la Copa Catalunya i no podrà revalidar el títol com a vigent campió en caure a les semifinals a Cornellà (3-1).

L’equip entrenat per Rodri se centra exclusivament en els partits de LaLiga 1|2|3. El partit ha tingut dues parts ben diferenciades. La primera marcada pel domini i les ocasions del Nàstic; i la segona, de la UE Cornellà.

Els primers vint minuts de joc han mostrat dos equips ben assentats defensivament i sense concedir opcions clares de gol en cap de les dues porteries. En aquest tram inicial, el Nàstic s’ha anat fent dominador en el control de la possessió.

La primera aproximació clara per inaugurar el marcador ha estat nastiquera. En el minut 24, un xut creuat de Javi Jiménez l’ha tret la defensa local sota pals. Mentre que en el 30′, s’han vist dues accions successives del conjunt tarragoní. Sandro ha xutat des de la frontal i la pilota ha sortit fregant el pal esquerre del meta Craviotto. Mentre que en la següent acció, el mateix porter ha refusat a córner una rematada de Juan Muñiz. I des de la cantonada, nova pilota perillosa a l’interior de l’àrea que no ha trobat rematador per molt poc.

El conjunt entrenat per Jordi Roger ha estat capaç de marcar en la primera arribada amb perill. En el minut 34, Enric Gallego ha aprofitat una segona jugada en un servei de cantonada. El homes entrenats per Rodri han buscat replicar el gol quatre minuts després amb un mà a mà que Brugui no ha sabut definir. La persistència ha tingut èxit en la següent acció, després del bon remat de Juan Muñiz, avui capità, aprofitant la centrada de Pol des de banda dreta. Amb l’empat a gols s’ha arribat a la mitja part.

Només arrencar la represa, en el 48′, els grana ho han intentat amb una combinació entre Tete i Brugui, a la qual s’ha anticipat el meta Craviotto. I després de moure banqueta els dos entrenadors, la UE Cornellà ha fet un nou gol de servei de cantonada. En el 61′, Ricard Pujol tornava a avançar als barcelonins.

Els canvis s’han anat succeint en la banqueta visitant, un d’ells la substitució de Bernabé per Perales. Precisament el meta mallorquí del Nàstic, ha aconseguit treure dues bones mans en els minuts 68 i 73. Mentre que un minut després, no ha pogut fer res per evitar el gol d’Edgar, que ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea petita. En els últims quinze minuts s’han vist continues interrupcions en el joc, mitjançant faltes i canvis individuals en la banqueta local.

Les úniques aproximacions del Nàstic per retallar distàncies s’han vist en el minut 82, quan Craviotto ha mostrat els seus reflexes en el xut de Rayco. I en la sortida del mateix córner, la pilota s’ha acabat estavellant al pal després que un defensor rebutgés l’esfèric en direcció equivocada. Després dels quatre minuts d’afegit, l’àrbitre ha decretat la fi del matx.

L’equip entrenat per Rodri s’acomiada de la present edició de la Copa Catalunya i es centrarà en la competició domèstica. Aquest proper diumenge s’enfrontarà davant el CD Numancia al Nuevo Los Pajaritos de Sòria. El matx s’iniciarà a les 12 h del migdia.

Alineacions

UE Cornellà: Craviotto, Pere, Ricard, Edgar, Borja, Fall, Cortés, Pep Caballé, Enric Gallego, Néstor i Gómez. També han jugat: Jaume Batista, Valentín, Maureta, Fito Miranda, Sascha i Gao.

Nàstic: Bernabé (Perales, 66′), De Nova, Javi Jiménez (Perone, 59′), Gaztañaga, Eric (Adrián, 78′), Sandro, Juan Muñiz, (Rayco, 63′) Pol, Carlos Blanco, Brugui (Koné, 78′) i Tete (Assoubre, 59′).

Àrbitre

Rubén Mancera Antón (Col·legi català).

Partit corresponent a l’eliminatòria de semifinals de la Copa Catalunya. Estadi Municipal de Cornellà.