.

.

TOTS 21

La Pobla de Mafumet es prepara per a l’Exhibició de Freestyle que se celebrarà a la Pista Coberta del municipi el proper dia 20 d’agost. En aquest esdeveniment d’improvisació musical es donaran cita un total de set freestylers de reconegut prestigi. Entre aquests, destaca la presència de Blon, qui aquest passat cap de setmana es va proclamar guanyador de la Final Nacional Red Bull Batalla Espanya 2022 i, per tant, amb aquesta classificació, serà el representant estatal a la Final Internacional, acompanyat per dos freestylers més. Blon, actuarà a la Pobla junt amb DJ Hazhe, Force, Sara Socas, Invert, Babi i Queen Mary.

Les batalles de galls, com també es coneixen aquests duels, s’han convertit en un autèntic fenomen arreu. I de fet, aquests espectacles d’improvisació amb combats verbals rimats entre els seus participants, no paren de sumar adeptes entre els amants del hip-hop.

L’Exhibició de Freestyle que tindrà lloc dissabte dia 20 a La Pobla, anirà seguida pel Pobla Summer Festival, una activitat que estarà amenitzada per quatre DJ locals: DJ Guibbons, DJ Alex Sunrise, DJ Salmer i Gabry DC. Tots ells seran els encarregats de posar música a aquesta nit en què els joves seran els grans protagonistes.

L’exhibició de Freestyle i el Pobla Summer Festival, són dues activitats que s’emmarquen dins el programa de les Festes d’Estiu que el municipi va posar en marxa el passat mes de juliol i que finalitzaran amb la celebració de la Diada de Catalunya, el proper 11 de setembre.

Torna la Trobada romescaire de la Pobla

Dins del programa de les Festes d’Estiu, una de les activitats amb més tradició del municipi és la de la Trobada romescaire que enguany arriba a la seva 26a edició. Es tracta d’un concurs gastronòmic en què els participants elaboren les seves receptes de cassoles de romesco, amb un temps limitat i sota l’atenta mirada d’un jurat que acaba determinant qui són els guanyadors. Les darreres edicions d’aquesta trobada culinària que tindrà lloc aquest proper dissabte dia 6 d’agost, han comptat amb un gran nombre de participants.

Redacció