.

.

TOTS 21

Imatge de les instal.lacions que conformaran el Bike Point. Foto: Tots21

El Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center posarà en marxa els propers mesos el que serà el primer Bike Point del territori, on es podran usar bicicletes elèctriques, una demanda que va en augment, tant de bicicletes de muntanya com de carretera, i que cada cop és més valorada pels usuaris de la bicicleta. Altrament, disposarà també de bicicletes convencionals, segons ha apuntat a Tots21 el seu director gerent, Marcos Meury, i el director del padel, tennis i DIR, Xavi Pueyo.

El servei, pioner a la província, permetrà que els usuaris lloguin aquestes bicicletes o que portin les seves pròpies en aquest punt, on es guardaran i es podrà així mateix netejar-les i fer-ne reparacions. El Tarragona Sports Center compta ja amb 15 bicicletes elèctriques. ‘Les constants sortides en MTB que fem, que lidera Toni Navarrete, són ara la llavor del que vindrà’, apunta Pueyo. El Bike Point es trobarà situat al caddie master perquè s’hi accedeixi amb facilitat i se surti als camins amb rapidesa.

La proposta forma par del creixement del complex esportiu, que havia nascut com a golf i s’ha anat expandint amb moltes disciplines esportives, com el padel, el tennis i les activitats del gimnàs de la marca DIR.

Marcos Meury i Xavi Pueyo, a les instal.lacions del Costa Daurada. Foto: Tots21

El complex esportiu, a més, disposarà de les primeres marques internacionals en bicicletes, com són Lapierre i Intense. Es tracta de productes d’alta gamma.

‘Hem arribat a un acord amb una revista especialitzada en bicicletes elèctriques, E-MTB, de manera que ells ens proporcionen els bicicletes per a ús d’aquells socis que no en tinguin. Volem treballar amb empreses fent sortides, que poden ser guiades o no, de manera que oferirem un ampli paquet on l’usuari pugui jugar a golf, a padel i a la tarda fer una sortida en bicicleta. I repetir al dia següent, de manera que podria passar el cap de setmana aquí’, subratllen Meury i Pueyo. Altrament, el complex presentarà una àmplia oferta de restauració, a part de comptar amb la piscina amb vistes panoràmiques i el DIR: ‘Amb un dia no acabaran les activitats que els oferim’.

L’increment d’activitats de les diferents disciplines esportives és general, com l’èxit que està tenint el DIR, l’únic situat en plena natura. Quant al DIR, ha començat una nova oferta, la de classes de ball en una terrassa exterior, ‘que està tenint molta acceptació de forma que ens plantegem repetir-ho al setembre’, afirmen ambdós.

Una altra oferta que està resultant un èxit és el campus d’estiu i la lliga d’empreses que organitzen amb Paco Lorenzo. Altrament, el club té en l’aspecte social el seu ADN, la interrelació entre els socis és constant i així s’està preparant la primera festa d’estiu des que és un centre esportiu, amb un sopar exterior que es farà a peu dret, i que inclourà música en directe.

D’altra banda, l’estage d’estiu destinat a la canalla, de 9 setmanes de durada, s’ha omplert al cent per cent en els mesos de juny i juliol, doblant les xifres de l’any passat, i se seguirà fent a l’agost. Les activitats que s’hi celebren són el tennis, el padel, el golf, el futbol, el bàsquet, el volei i el tir amb arc. ‘No té només un caire esportiu, sinó lúdic. D’aquesta manera, organitzem tallers i manualitats, una festa de l’escuma, i pensem portar el campió Albert Cabestany, mags i pallassos. Són propostes que ens marquen la diferència sobre altres recintes i el seu èxit provoca que cada any tinguem més inscrits’.

Jaume Garcia