.

.

TOTS 21

D’esquerra a dreta de la imatge: El Secretari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez; el president de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de Tortosa, Xavier Faura; el president del Consell i degà de Mataró, Julio J. Naveira; el vicepresident del Consell i degà de Granollers, Josep Medina i el secretari tècnic del Consell de l’Advocacia Catalana, Albert Conesa. Foto: Joan Duch

Avui ha finalitzat el 4rt. Congrés de l’Advocacia Catalana, celebrat els dies 27 i 28 de setembre a Tarragona, sota el títol ‘Et defensem’. Durant la trobada s’ha debatut una nova regulació de la Normativa de l’Advocacia Catalana per a la seva posterior aprovació per part del plenari del Consell, format pels 14 degans dels Col·legis d’Advocats catalans, a la ciutat de Tarragona. També s’han consensuat diverses propostes per ser incorporades a l’avantprojecte de la Llei del Dret de Defensa que reclama l’advocacia institucional. Les conclusions es faran arribar al Govern espanyol, instant-lo a l’aprovació de l’esmentada llei.

D’aquesta manera s’ha complert amb l’ojectiu anunciat pel president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, durant la roda de premsa de presentació del congrés. consistent en recollir peticions concretes que puguin formar part de l’avantprojectecongelat durant l’anterior legislatura i que a hores d’ara no sembla figurar a l’agenda del nou govern socialista.