.

.

TOTS 21

El Club Natació Tàrraco i Tarragona Fondistes celebren aquest diumenge 15 de maig la 22a edició de la Cursa BBVA CX Tàrraco-La Mina.

Després de dos anys sense poder celebrar-la per la pandèmia, torna la tradicional cursa del calendari atlètic de la ciutat: la sortida serà a les 09.30h al Passeig de Sant Antoni (davant edifici de la Diputació de Tarragona) i arriba a la boca de la Mina, al Polígon Riu Clar. Tot plegat, una distància de 6,5 quilòmetres. El temps màxim per a completar el recorregut serà d’una hora. En aquests moments, els participants inscrits a la cursa són 230, esportistes de totes les edats, petits, joves i grans.

Com sempre, tots els participants tindran una bossa-regal amb obsequis i una samarreta tècnica i, amb el seu dorsal, participaran en un sorteig de regals. Els premis seran vals en material esportiu de 50, 40 i 30 euros per als tres primers classificats de la general masculina i femenina, també pels tres primers sòcies i socis de Tarragona Fondistes. També hi haurà un Trofeu al primer classificat (masculí i femení) del Club Natació Tàrraco, al primer classificat (masculí i femení) i al corredor més jove i més veterà que facin sencera la cursa. Es regalarà també una espatlla de pernil ibèric a l’equip més nombrós, mínim 10 corredors.

Redacció