.

.

TOTS 21

La festa va finalitzar amb l'actuació en directe del grup de rumba 'alma barbera'

La festa va finalitzar amb l’actuació en directe del grup de rumba ‘alma barbera’

El diumenge 10 de febrer va tenir lloc la calçotada ‘rumbera’ al Club Tennis Tarragona. La secció social aquest cop va sorprendre amb una nova proposta que pretenia combinar un menjar típic de les terres tarragonines en aquest època, els calçots, amb una ambientació rumbera durant tot l’esdeveniment.

Un total de 86 socis/es i amics de l’entitat van aplegar-se a la plaça del club per gaudir d’un vermut musical previ a la calçotada popular. El temps que va acompanyar en tot moment, va permetre degustar els calçots i la seva tradicional salsa a l’exterior. Cal dir que també vam tenir un concurs de sala de calçots on van presentar-se 3 aspirants al premi i on el públic i un jurat específic van donar la seva opinió, finalment la guanyadora va ser Silvia Sánchez.

El gastrobar del Club Tennis Tarragona va ser el responsable del menjar i va deixar a tothom molt content. La carn feta a la brasa va degustar-se a l’interior del restaurant, acompanyada com mana la tradició per una crema catalana i un vi de la terra.

La festa va finalitzar amb l’actuació en directe del grup de rumba ‘alma barbera’, que compta amb l’artista Taré Cortés, recentment protagonista al programa ‘la Voz’ i que formarà part de l’equip d’Antonio Orozco.