TARRAGONA 21

Les inscripcions, amb matrícula gratuïta, s’han de realitzar, com a màxim, una setmana abans de l’inici de l’activitat

Les inscripcions, amb matrícula gratuïta, s’han de realitzar, com a màxim, una
setmana abans de l’inici de l’activitat

Un cop estrenat el 2019, arriben noves propostes formatives al Centre Cultural del Morell, amb una oferta de 5 cursos de diferents temàtiques entre els mesos de febrer i juny.
Un dels primers a arrencar serà un dels més exitosos, i que també fa més temps que s’imparteix, el de restauració de mobles. Els dimarts i dijous de 20 a 22 hores, del 5 de febrer al 13 de juny, Jordi Amenós compartirà els seus coneixements per tal que mobles que semblen vells o passats de moda llueixin novament i, fins i tot, puguin tenir nous usos. El preu d’aquest curs és de 135 euros, tenint en compte que el material va a càrrec de l’alumne.
També el 5 de febrer, i fins al 30 de maig, s’iniciarà un curs de català titulat “Repassem la gramàtica”. Tindrà lloc els dimarts i dijous de 19 a 21.30 hores, amb un preu de 120 euros que inclou fitxes i material didàctic.
Els mesos de març i abril tornarà el curs d’scrap. Serà els dimecres 6, 13, 20 i 27 de març i el 3, 10 i 24 d’abril, de 19.30 a 21 hores. En aquesta ocasió, Dolors Tarzán guiarà els participants en la confecció d’un receptari de taula i un cistell per a l’estiu. El preu és de 50 euros, amb el material a càrrec de l’alumne.
Al maig serà el torn per a la costura, amb el patronatge exprés a càrrec d’Olivia Garzón.
Els dimarts 7, 14 i 21 de maig, de 18 a 21 hores, aquells que s’hi inscriguin podran aprendre a llegir patrons per tal d’acabar amb el tall i la confecció. El preu és de 38 euros, amb el material a càrrec de l’alumne.
Finalment, aprofitant els dies de Setmana Santa i els caps de setmana d’abril i maig es farà un curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil. Tindrà un bloc de 150 hores de docència presencial i a distància, i un bloc de 160 hores de pràctiques. En aquest cas el preu és de 220 euros, un import que inclou les taxes d’expedició del títol.
Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d’alumnes i que, en cas que no s’hi arribi, quedaran anul·lats. Les inscripcions, amb matrícula gratuïta en tots els casos, es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, com a màxim una setmana abans de l’inici de cada curs. També podeu trucar al 977 842 176 o bé escriure al centrecultural@morell.altanet.org.