.

.

TOTS 21

L'alcalde, Daniel Masagué, junt a la regidora d'Esports, Francisca Felguera, i Àngel Batlle, promotor de la cursa

L'alcalde, Daniel Masagué, junt a la regidora d'Esports, Francisca Felguera, i Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada

Torredembarra acollirà el pròxim 23 de març el 31è Biketrial, primera prova puntuable del Campionat d’Espanya i segona del de Catalunya. La Jornada tindrà lloc al  roquer del Port i aplegarà més de cent pilots d’espanyols i catalans i també d’altres països com Portugal, Txèquia o Andorra. Aquest esdeveniment l’organitza la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, Port Torredembarra i el Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra.

Durant la seva presentació aquest migdia, l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, ha destacat la importància esportiva d’aquest acte i també ha ressaltat la seva rellevància pel que fa a promoció de la vila, del Miniterrani, com a destinació turística.

La regidora d’Esport, Francisca Felguera, ha explicat que l’Ajuntament aposta per l’esport de base i que estan orgullosos de col·laborar amb l’Àngel Batlle, president del club de Biketrial i campió del món d’aquesta modalitat.

Per la seva part, el president del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, Àngel Batlle, ha agraït a l’Ajuntament i el Port la seva implicació en l’organització i ha destacat que actualment l’escola del club compta amb 35 alumnes També ha comentat que enguany les proves del campionat es faran al roquer del Port, un lloc idoni per al biketrial perquè es tracta d’un terreny natural per a la seva pràctica.