.

El darrer quart ha estat decisiu en la derrota dels tarragonins.

El Brisasol CB Salou ha iniciat aquest vespre la fase d’ascens a la LEB Plata amb mal peu. Tot i arribar amb avantatge al tercer quart en el primer partit de la lligueta contra l’equip amfitrió (54-57), l’UPB Gandia, un darrer període poc encertat des de la línia exterior en atac i l’encert local tot i jugar al límit (el sistema defensiu tarragoní ha donat opcions fins al final) han donat peu a la remontada per part dels valencians (71-68). Els de la Costa Daurada havien arribat al primer quart empatats (19-19) i al descans amb avantatge (32-34).

Als homes de Jesús Muñiz, que continuen dependent d’ells mateixos per a quedar com a mínim segons, els queden encara dues bales en la recàmara: el Baskonia (divendres 17:00 hores) i l’UROS de Rivas (dissabte a les 17:00 hores). Tots els encontres són retransmesos per TAC12.