.

.

TOTS 21

Nens ucraïnesos amb les seves famílies en un centre comercial abandonat reconvertit en alberg de refugiats a Polònia. Foto: ACN

El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona ha posat a disposició les seues instal·lacions i logística per tal de recollir aliments i roba per enviar a Ucraïna. Des d’avui mateix i durant els propers dies l’entitat recollirà aliments de primera necessitat i roba d’abric i mantes per enviar, de forma imminent, a Ucraïna.

Aquelles persones que vulguin col·laborar però no es puguin apropar poden fer un donatiu econòmic a través del web del Banc dels Aliments (https:// www.bancalimentstarragona.org/ca/donacions/principal).

El president del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, ha manifestat que “des del Banc dels Aliments volem mostrar tot el nostre suport a aquelles persones que han hagut d’abandonar casa seua, per això posem a disposició la nostra logística i xarxa social”. En aquesta línia el Banc dels Aliments es suma a reclamar una solució pacífica ja que “cap guerra ens portarà a la Pau”.

A més, el club de Tennis Monterols de Reus també és punt de recollida. Aquells que ho desitgin poden aportar aliments com arròs i pasta, roba d’hivern i mantes o fer un donatiu econòmic a les urnes que s’han habilitat a tal efecte a la recepció.

Redacció