.

El CF Pobla de Mafumet se situa en la vuitena posició de la classificació amb 22 punts. El proper cap de setmana s’enfrontarà al CP Sant Cristòbal.

Dolorosa derrota la que s’ha viscut avui al Municipal al partit entre el CF Pobla de Mafumet i l’AE Prat. El partit, molt descafeïnat, no ha mostrat cap ocasió clara per cap d’ambdós equips.

A la primera part, jugadors com Joel, Salva Ferrer i Alberto García, han intentat arribar a la porteria d’Andrés, de l’AE Prat, però sense possibilitats clares d’augmentar el marcador. Al mateix li ha passat al Prat, que tampoc ha presentat cap acció perillosa.

La segona part no ha començat de manera diferent. Ivan de Nova ho intentava, com també ho feia Sergio Montero, però sense obtenir-ne resultats.

Tot i que el partit semblava que acabaria en un empat just per ambdós equips, al temps afegit, una falta no xiulada sobre el porter pobletà, Arnau Riera, ha permès al jugador, Salva, de l’AE Prat, marcar el gol de la victòria.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Alberto Gallego, ha assegurat que els jugadors han estat molt imprecisos i que no han sabut fer mal al Prat. “No ens hem cregut les 4 o 5 jugades que dominàvem. El partit hauria d’haver acabat 0 a 0”, ha afirmat.