.

.

TOTS 21

S’han repintat amb els colors de l’arc de Sant Martí els passos de vianants de l’aparcament de Mañé i Flaquer i el carrer de Pere Badia, així com també el banc de la plaça del Castell. Foto: Anna F. (Ajuntament)

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull LGBTIQ+, el pròxim 28 de juny, la Regidoria d’Acció Social informa de les accions que es duran a terme a la vila, amb la col·laboració de diverses regidories i entitats de la vila:

D’una banda, s’han repintat amb els colors de l’arc de Sant Martí els passos de vianants de l’aparcament de Mañé i Flaquer i el carrer de Pere Badia, així com també el banc de la plaça del Castell. De l’altra, el mateix dia 28 la bandera amb els colors LGTBIQ+ lluirà a la façana de l’edifici de l’Ajuntament.

A les 21 h a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, tindrà lloc la lectura del manifest del Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+. A les 21.30 h, a la mateixa plaça, es durà a terme una encesa multicolor a càrrec de la Virgília i la Virgilieta de Torredembarra.

Recordem, també, que està en marxa la campanya amb els comerços del municipi “Aquí tothom és benvingut”, per la qual els comerços que ho han sol·licitat han rebut un vinil perquè el pengin a un lloc visible de la botiga, i que quedi permanent, com a mostra de la sensibilitat per una societat més igualitària i també respectuosa amb el col·lectiu LGTBIQ+.

Redacció