TOTS 21

Imatge d’un vehicle de la Policia Local de Creixell. Foto: Ajuntament

L’ajuntament del Creixell ha informat aquest diumenge que la ràpida actuació de la Policia Local ha permés detenir a l’avinguda del Mar, cap a les 02:00h de la matinada, a M.T. com a pressumpte autor de diversos  robatoris en vehicles. El detingut anava indocumentat  i portava a la mà un guant de jardiner. Un cop escorcollat portava, entre d’altres objectes, unes tisores de jardineria de grans dimensions. Es dona la circumstància que aquesta persona viu ilegalment en una vivenda ocupada al barri de Creixell-Mar.

Segons el relat del consistori, la patrulla de servei estava realitzant la vigilància per la zona «quan ha vist aquesta persona al costat d’un vehicle marca Audi Model Q3. El vehicle tenia el vidre de la porta que resta oberta trencat. Han procedit a identificar a aquest individu tractant-se de M.T. de 22 anys d’edat. S’ha fet una inspecció ocular per la zona trobant dos cotxes més rebentats, una furgoneta volkswagen Multivan amb llums encesos i un Citroen C5. Es procedeix a la detenció de M.T. per pressumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles».

La Policia Local de Creixell ha realitzat les diligéncies del cas. Un cop finalitzades s’ha portat al detingut a revisió médica al CAP i seguidament a la Comissaria de Mossos d’Esquadra al Vendrell per tal de que passi a disposició judicial.

Redacció