.

.

TOTS 21

Imatge de l'accident. Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge de l’accident. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un conductor que va fugir després de provocar un accident a l’AP-7 a Altafulla. L’arrest va tenir lloc el passat dimecres. Es tracta d’un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de València, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària i omissió del deure de socors.

Els fets es remunten al passat 12 de setembre, al voltant de les 21 hores, quan es va produir un col·lisió múltiple, amb tres vehicles implicats i un remolc, a l’altura del punt quilomètric 233’5 de l’AP-7, dins del terme d’Altafulla.

A conseqüència del xoc, una persona va resultar ferida lleu i es van produir nombrosos danys materials. Cal destacar que un dels turismes implicats transportava un catamarà de competició que també va resultar danyat. A més, la via va quedar tallada durant més de dues hores provocant afectació viària.

Segons diversos testimonis, el vehicle que va causar l’accident va fugir sense aturar-se ni prestar cap auxili a les persones implicades. Tot apunta, que circulava a una velocitat excessiva i que una maniobra seva va provocar el xoc múltiple.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del Jutjat d’Instrucció de Vendrell quan sigui requerit.