.

Aliniació del FC Tàrraco aquest passat cap de setmana

El FC Tàrraco va perdre per un 1-2 davant l’Arboç en un final cruel de partit.

Una primera part on l’equip surt nerviós, amb ganes de demostrar davant l’afició, domini visitant durant quasi tota aquesta part, amb una pilota al travesser i una rematada de pilota centrada de falta que Albert la desvia a córner.

Arriba el minut 42 quan una assistència de Manel és aprofitada dins de l’àrea per Fran que d’un potent xut a l’escaire obre el marcador. L’alegria dura poca i a la següent jugada amb l’equip una mica descentrat l’Arboç empata el partit.

Segona part de domini local, l’Arboç esperant darrere per sortir a la contra, una pilota al pal de Izquierdo en un xut llunyà i un parell de jugades de Rubén. Era qüestió de minuts que arribés el gol local, però en una desafortunada jugada amb error defensiu l’equip tarragoní fa que l’Arboç guanyi el partit.

Bona imatge de l’equip, la setmana visita per primera vegada el CF Calafell. Serà dissabte a partir de les 17h.

El quadre femení del Tàrraco està en procés de formació

D’altra banda, l’equip femení del Tàrraco, en procés de formació va caure 7-1 contra La Floresta, en el tercer test de la pretemporada. La Floresta és l’actual campió. La competició arrencarà el 18 d’octubre. Les noies estan pendents de noves incorporacions.