.

El Nàstic ha donat un sorollós cop de puny damunt la taula al mític estadi del Sadar i els intents del club de Pamplona per guanyar els tres punts fora del terreny de joc els han sortit per la culata. Els grana s’han endut el partit ajornat de la 17a jornada imposant-se per dos gols a zero. Els grana porten una gran ratxa fora del Nou Estadi.

Ha estat l’Osasuna qui ha començat apretant de valent, amb dues ocasions molt clares només començar a rodar la pilota. David Rodríguez enviava la bimba al pal dret de la porteria de Dimitrievski, i minuts després Unai García provocava que Dimitrievski fes de Dimitrievski amb una aturada per al lluïment.

Però avui les coses pintarien grana. El Nàstic marcava el 0-1 de la mà de Barreiro després d’una gran passada de Kakabadze als 30 minuts de joc.

A la segona part, els navarresos dominaven sense crear sensació de perill gràcies a una bona defesa grana. Seria una contra on Álvaro Vázquez remataria el partit quan aquest ja agonitzava.

Arriba aquest gran victòria a tres dies del gran derbi amb el Reus i justament, quan per primer cop en la temporada els grana passen per damunt de la classificació a l’etern rival. Els grana són dotzens, amb 28 punts, dos més que el Reus. Diumenge bullirà el Nou Estadi.

Fitxa tècnica:

Alineacions:

Osasuna: Sergio Herrera, Lillo, Unai García, Oier, Clerc; Lucas Torró, Fran Mérida, Roberto Torres (Borja Lasso 51), Kike Barja (Quique 74); Xisco, David (Rober Ibañez 64)

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Suzuki, Abraham, Eddy Silvestre (Matilla 41), Gaztañaga, Juan Muñiz (Assoubre 58), Maikel Mesa (Álvaro 61), Tete, Manu Barreiro

Gols: 0-1; Manu Barreiro (30′). 0-2; Álvaro Vázquez (90′)

Àrbitre: Milla Alvéndiz (Col·legi andalús). Grogues a Abraham (20′), Lillo (25′) i Tete.

El Sadar: 12.254 espectadors.