TOTS 21

L’Autoritat Portuària de Tarragona convoca el IX Premi d’Investigació Port de Tarragona, les bases del qual les podeu consultar a la pàgina web del Port de Tarragona.

El premi està dotat amb 6.000 euros i és en format projecte de recerca al qual poden optar totes aquelles propostes de treball en el camp de les ciències humanes, prioritàriament en l’àmbit de la història, referides al Port de Tarragona o a la seva àrea d’influència.

El termini de presentació de les propostes finalitzarà el 29 de gener de 2021.

Des de l’any 2004 i amb periodicitat bianual, l’Autoritat Portuària de Tarragona, convoca aquest certamen amb l’objectiu de fomentar la investigació i els estudis sobre el Port de Tarragona i el seu entorn més immediat.
A la darrera convocatòria, l’any 2019, s’hi van presentar sis projectes, d’entre els quals va resultar guanyador el de Patricia Terrado Ortuño, Doctora en Arqueologia Clàssica i llicenciada en Història per la Universitat Rovira i Virgili, titulat Ciutat. Port i territori. Cartografia històrica de Tarragona entre els segles XVII i XIX que l’Autoritat Portuària de Tarragona, a través del seu Servei de Publicacions, té previst editar aquest any 2020.