TOTS 21

Coincidint amb la finalització de les restriccions d’aforaments als cinemes, anunciada aquest dimarts pel govern català, els Cinemes Yelmo del Parc Central de Tarragona es preparan per estrenar dues pel·lícules, reestrenar un clàsic de la comèdia espanyol recent i projectar un documental.

Estrenes:

‘Venom: Habrá matanza’: Retorn de Eddie Brock (Tom Hardy), l’astut periodista i reporter que, després de quedar infectat, adquirirà els poders del simbiont Venom, i es convertirà en un despietat i perillós criminal. Aquesta seqüela de Venom (2018) reprèn el personatge de Marvel creat per David Michelinie i Todd McFarlane.

  • Dirigida per Andy Serkis
  • Guio: Kelly Marcel, Todd McFarlane
  • Repartiment: Tom Hardy, Stephen Graham, Woody Harrelson
  • Títol original: Venom: Let There Be Carnage

Tràiler:

El Buen Patrón: A l’espera de la visita d’un comitè que podria atorgar a la seva companyia un premi a l’excel·lència, el propietari d’una empresa de fabricació de bàscules industrials intenta resoldre qualsevol problema dels seus treballadors en el temps suficient. Els seus problemes s’originen quan un antic treballador comenci a manifestar-se a les portes de la fàbrica.

  • Dirigida per Fernando León de Aranoa
  • Guio: Fernando León de Aranoa
  • Repartiment: Javier Bardem, Manolo Solo, Almudena Amor

Tràiler

Reestrena:

El Día de la Bestia (remasteritzada en 4K): Ángel Berriatúa és un sacerdot basc del Santuari de Aránzazu que creu haver desxifrat el missatge secret de l’Apocalipsi segons Sant Joan Evangelista. Està convençut que l’Anticrist naixerà a Madrid el 25 de desembre de 1995. Convençut que la seva missió és evitar el naixement satànic s’alia amb José María, un fanàtic del Death Metall i amb un presentador d’un programa de ciències ocultes per a la televisió que diu saber el ritual necessari per a invocar al maligne.

  • Dirigida per Álex de la Iglesia
  • Guio: Álex de la Iglesia, Jorge Guerricaechevarria
  • Repartiment: Álex Angulo, Armando De Razza, Santiago Segura

Documental:

Medjugorge: Adaptació cinematogràfica basat en el llibre homònim escrit per Jesús García Colomer. El documental se centra en la narració de les aparicions de la Mare de Déu que han tingut lloc en el recòndit poble de Međugorje, situat a Bòsnia i Hercegovina. A través de les imatges documentals i testimoniatges, l’autor de l’obra que s’encarrega de dirigir el llarg, mostra a l’espectador l’impacte sociocultural que s’ha produït al poble despúes d’aquests esdeveniments.

Tràiler:

Redacció