.

.

TOTS 21

Placa de la plaça Catalunya. Foto: Ajuntament

 

L’Ajuntament substituirà tant les plaques del Nucli Antic com els cartells de les urbanitzacions, que tindran el mateix disseny

 

L’Ajuntament de Castellvell del Camp ha iniciat la renovació de la cartelleria de tots els carrers i places del municipi, que tindran el mateix disseny. En total, es substituiran 23 plaques del Nucli Antic i 25 cartells a les urbanitzacions.

Coincidint amb la Festa Major de Santa Anna, el passat mes de juliol, es van col·locar simbòlicament les dues primeres plaques a la plaça Catalunya i al carrer Major, epicentres de l’inici de la festa. A partir d’aquí, s’aniran substituint progressivament les plaques del Nucli Antic. En el cas d’aquells carrers que antigament rebien un altre nom, també s’hi afegirà a sota una placa més petita amb el nom antic. Per exemple: carrer Sant Sebastià (carrer de les Mosques) o carrer Sant Pau (carrer dels Masets).

Pel que fa als carrers de les urbanitzacions, com que no disposen de parets per col·locar-hi una placa, s’ha optat per canviar els cartells vells per uns de nous amb el mateix disseny que el Nucli Antic. En aquest cas, la imatge nova es col·locarà sobre la xapa que subjecta el pal. Cal dir que els cartells amb els noms de carrers de les urbanitzacions del municipi es trobaven en molt mal estat degut al pas del temps i molts ja no es podien llegir.

L’actuació global de substitució de plaques i cartells té un cost de prop de 15.000 euros.

Redacció