.

.

TOTS 21

Imatge extreta del grup de Facebook. Nàstic per Sempre.

L’afició del Nàstic explota contra els darrers arbitratges que ha rebut l’equip grana i des de les xarxes socials ha iniciat una campanya per omplir de bosses de color negre el Nou Estadi.

La iniciativa no és nova ja que els seguidors grana ja han realitzat en alguna ocasió protestes similars contra les actuacions arbitrals com per exemple l’any 2002 després del tancament del Nou Estadi.

El darrer penal en contra xiulat en l’últim partit de lliga davant del Mallorca B ha acabat d’encendre els ànims d’una afició que moguda per les paraules de president, tècnic i plantilla ha entès que ha de jugar el seu paper diumenge en l’encontre amb l’Eldenc.

Per aquest partit Vicente Moreno no podrà comptar precisament per sanció ni amb Manolo Martínez, David Rocha i Mossa. Els dos primers van veure la cinquena groga i Mossa va ser expulsat en l’ampli repertori de targetes que el canari Pablo Fernández Brito va ensenyar en el partit a Son Bibiloni.

El president, Josep Maria Andreu, ja anunciava fa una setmana una possible reunió amb la Federació i els estaments arbitrals per a tractar el que ell anomenava “Mala sort” amb les darreres decisions preses pels col·legiats en els partits del Nàstic.

Des de la Federació de Penyes la seva presidenta, Dolors Vargas, diu que “encara no hem pres una postura oficial i estem a l’espera de parlar amb el club per veure si ens hi sumem”. Tot fa pensar que la Federació de Penyes granes també podria ajudar a aquesta iniciativa sortida des de l’afició del Nàstic. De moment Penyes com la «Penya Nàstic Priorat» o «Les Noies granes» ja s’han sumat a la proposta.

El partit entre el Nàstic i l’Eldenc estrenarà també horari d’hivern i es jugarà diumenge a partir de les 12 del migdia al Nou Estadi.