.

Aarón Rey ha fet el segon gol després d’una gran combinació grana. Foto: Nàstic

Un gol trascendental de Bonilla marcat de penal ha donat els tres punts al Nàstic quan mancaven sis minuts per al xiulet final. Un gol que ha rematat una sortida fulgurant de Bonilla al mint 72, que ja havia protagonitzat dues centrades prodigioses.

D’aquesta manera, el Nàstic ha pogut desfer-se d’un incomodíssim Calahorra (3-2) per un resultat molt més ajustat del que es preveia, ja que la primera part ha acabat dominant clarament per 2-0, gols obra de Marc Fernández, al minut 22, i d’Aarón Rey, al 34.

Quan tot feia pinta de golejada contra un equip gairebé condemnat, el Nàstic s’ha disfressat a la segona part de Míster Hyde i ha encaixat dos gols en només nou minuts, obra de Baselga (minut 49) i Davo (54), fruit, sobretot el primer, d’una badada defensiva que ha permès el davanter visitant rematar a plaer una centrada dins l’àrea des de la dreta.

L’estirada final dels grana ha permès que arribés el penal i la victòria, molt més suada de l’esperat, tot i que el Calahorra es troba en zona de descens i aquests equips solen ser els més perillosos al tram final de la temporada.

Després de dues jornades fascinats de la mà del nou entrenador Dani Vidal, el Nàstic ha mostrat avui un doble disfràs: de doctor Jeckyll i de Míster Hide. Si bé a la primera part ha estat sorprenentment dominat en diverses fases per un angoixat Calahorra, ha mostrat la seva efectivitat a la contra i demostrat que quan s’hi posa, és difícil que no marqui. El primer gol ha estat una contra de manual, una obra mestra dels tres tocs i remat precís entrant a l’àrea de Marc Fernández. Un gol amb la complicitat d’Aarón Rey, que ha iniciat el passe a l’espai.

Tot i això, el Calahorra mostrava les ungles: rematades fallades tot i ‘l’ajuda’ del retornat Manu García, que fos perquè el sol l’enlluernava o pel que fos, no aturava les centrades perilloses i les rebutjava, creant més sensació de perill.

Poc després arribaria el segon gol, obra d’Aarón Rey en rematar a porta buida una pilota que Marc Fernández havia enviat al pal llarg. Acabaria la primera part amb la sensació que la feina estava gairebé enllestida. Però faltava la sorpresa.

Dos gols en els nous primers minuts han reviscolat el Calahorra. Veure-ho per creure-ho. El Nou Estadi no s’ho podia creure. Míster Hyde en escena. Aleshores, inflats per la idea de la remuntada, els visitants es feien amb el control absolut del partit i es temia que fessin efectiu el miracle. No era el més just que podia passar vist el vist i malgrat la indolència grana en diverses fases del joc. I la justícia arribaria en forma de penal, quan Marc Álvarez remataria a les mans d’un defensa. Bonilla, que havia sortit poc abans junt amb el propi Marc Álvarez i amb Pochettino, no fallaria i aixecaria de nou el Nou Estadi Costa Daurada.

Fitxa tècnica

Alineacions:

Nàstic: Manu García, Domingo (Tirlea 79′), Quintanilla, Josema, Oriol, Montes Arce, Montalvo, Rey (Pochettino 67′), Robert (Guillermo 67′), Marc Fernández (Bonilla 79′) i Lupu (Álvarez 56′)

CD Calahorra: Martínez, López, Zubiri, Rojas, Kortazar, Vidorreta, Santana (Pascu 59′), Ibarrondo (Calvillo 65′), Saénz, Fernández (Arias 65′) i Baselga

Gols: 1-0, Marc Fernández (22′); 2-0, Rey (34′); 2-1, Baselga (49′); 2-2, Davo (54′); 3-2, Bonilla (84′)

Àrbitre: Luis Bestard Servera

Targetes grogues: Josema (34′), Oriol (44′) Lupu (48′), Santana (26′), Zubiri (83′) i Vidorreta (89′)

Partit de la 28ena jornada del grup II de Primera RFEF disputat al Nou Estadi Costa Daurada davant 3.322 espectadors