.

Representants a la copa d' Espanya de Gimnàstica Estètica de grup

Els passats dies 10, 11 i 12 de gener va tenir lloc a Igualada la segona fase de la Copa d’ Espanya de Gimnàstica Estètica de grup, on van participar els equips infantil i sènior d’Estètica Constantí. La competició arrencava el dissabte al matí amb entrenaments oficials i a la tarda va tenir lloc la fase preliminar i classificatòria per a la final de diumenge .

En aquesta segona fase van participar equips provinents d’Aragó, Castella la Manxa, Múrcia, València, Madrid i Catalunya,que va ser la comunitat autònoma que més equips va presentar. Van prendre part 18 clubs i més de 400 persones entre gimnastes i tècnics així com 15 jutges que van valorar les actuacions. A més, la competició va ser amenitzada tant en l’acte d’inauguració com en la clausura per diferents espectacles. En l’acte inaugural, més d’un miler de persones van poder gaudir d’una benvinguda en català , castellà i rus , aquesta última llengua com a deferència cap a l’equip convidat “Victòria” de Rússia, vigent campió del món Els Falcons de Vilanova de Espoia van oferir dos castells del seu repertori amb música de gralla en directe .

L’Equip Infantil de Constantí format per les gimnastes Núria Yepes , Núria Castellví , Eveyn Milagros, Elvira Norte, Anna Torres , Marta Hernández i Júlia Palma , va obtenir un mereixedor quart lloc tant el dia de semifinals com a la final. Aquest equip , només tres mesos després de la seva creació, s’ha quedat a les portes de pujar al podi de la Copa d’Espanya , una competició que reuneix les gimnastes de més nivell de l’Estat .

Hi van participar equips d'arreu de l'Estat

L’equip Sènior , composat per Eva Martín – Moreno , Laura Nieto, Marta Díaz , Judit Domínguez , Aina Angulo , Elisabet Olivé i Belén Antón , va obtenir el setzè lloc, en una categoria de molt alt nivell, tenint en compte que aquest equip només portava un mes entrenant i es van mesurar amb gimnastes que ja han acudit a diversos mundials de gimnàstica estètica , com l’equip Alcon Cusí, el de Sant Cugat o el de Cartagena , que va obtenir la primera posició .

Durant els mesos de març, abril i maig ambdós equips conjuntament amb dos equips més formats per 14 gimnastes d’entre 8 i 10 anys d’Estètica Constantí participaran en les fases autonòmiques que tindran lloc a Barcelona . Finalment, al mes d’abril l’equip Infantil i Sènior prendrà part en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Cartagena i que és classificatori per al Campionat del Món.

Aquest nou projecte, Estètica Canstantí , dirigit per Sonia Mulero i gestionat per l’Ampa del Col·legi Mossèn Ramon Bergadà amb el suport de l’Ajuntament de Constantí comença aviat a recollir els fruits d’uns mesos d’intens treball i molta il·lusió.