.

.

TOTS 21

Ballesteros ha afirmat que aquestes mesures les exigiran “per terra, mar i aire"

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha anunciat aquest matí accions condundents sobre el tema del tercer fil i la remodelació de l’estació de tren passades les festes de Nadal.

Ballesteros ha afirmat que aquestes mesures les exigiran “per terra, mar i aire”; això vol dir que “si s’han de prendre mesures molt contundets ho farem, ja sigui recollir signatures, manifestacions o bloquejar l’estació de trens”.

Així de contuntent s’ha mostrat l’alcalde de Tarragona, afirmant que “no podem permetre per més temps que riguin de nosaltres”. El batlle sosté que han tingut molta paciència amb el Ministeri pero que “això ja s’ha acabat”.

L’alcalde s’ha reafirmat en la seva postura de defensa sobre el tercer fil per l’estació de Tarragona.

Reivindicació en infrastructures i accidents de la N-340

L’alcalde Ballesteros ha reclamat avui l’A-7 com a alternativa a la N-340 per intentar rebaixar el tràfic i així els accidents de trànsit.

En poc menys d’una setmana s’han produit dos accidents de trànsit al quilòmetre 1.172 de la carretera nacional, motiu pel qual s’ha hagut de tallar la via i crear retencions de trànsit. Segons Ballesteros, “tenint la via els antecedents de mortalitat que té en els dos sentits és impensable com s’està tractant aquesta situació”

Sobre la bonificació del 50% del peatge als vehicles pesats, Ballesteros ha titllat aquesta situació “d’impresentable el fet d’obligar als camioners a pagar a l’AP-7” afegint que “és una xapusa que no té sentit de cap de les maneres”.

Segons l’alcalde, aquesta mesura de prohibició de circulació provocarà enfrontaments amb el sector del transport.

L’alcalde de Tarragona també ha reivindicat la finalització dels trams de l’A-27.

AnnaMG