TARRAGONA 21

Imatge de la reunió. Foto: Cedida

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa Arcadis han tancat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’aportar solucions conjuntes per al desenvolupament de la Indústria Química del territori. Amb aquest conveni, l’empresa especialitzada en serveis de consultoria i enginyeria inclou dins del programa de Business Partners de l’Associació.

L’acord, signat el mes de febrer, es va formalitzar en les oficines de la AEQT pel Gerent de l’Associació, Juan Pedro Díaz, i per Marcos Uttley, Managing Director de Arcadis.

Arcadis, és líder mundial en disseny i consultoria en els sectors d’edificació, medi ambient i recursos hídrics per a actius naturals i construïts. Acreditada per ENAC i habilitada pel ACR ofereix serveis d’avaluació i remediació de sòls contaminats amb experiència a nivell nacional i internacional fins i tot en els projectes més complexos i emblemàtics i també de consultoria ambiental estratègica amb coneixements específics, entre altres, en emissions gasoses contaminants de COVs, sostenibilitat, reducció GEI, cicle de l’aigua. Finalment, indicar que Arcadis, amb una potent presència local i internacional aporta solucions a les necessitats del futur, optimitzant l’equilibri entre les perspectives econòmiques, mediambientals i socials.

Els Business Partners de la AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l’associació.