.

.

TOTS 21

La nova samarreta grana. Foto: Nàstic

El Nàstic estrenarà indumentària en aquest inici de l’Any Nou. Aquesta nova samarreta de la marca esportiva Hummel està confeccionada especialment per a l’entitat grana, on hi apareix la bandera de Tarragona en un segon plà a la part frontal de l’equipació. Aquesta és la principal novetat respecte l’anterior samarreta de joc.

L’estrena oficial serà el 5 de gener, quan el primer equip tanqui la primera volta del campionat del grup III de Segona Divisió B davant l’Orihuela CF. Tots els nastiquers socis que la vulguin adquirir des d’avui, ho poden fer al preu de 55€ a la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona o a la botiga online. Mentre que el preu per als no socis és de 65€.

La samarreta porta quatre emblemes icònics de Hummel en cada espatlla incrustats en goma, donant-li un relleu molt subtil. Les peces estan elaborades amb la tela esportiva de multifilament BeCool que ajuda a regular la temperatura corporal dels jugadors al llarg de el partit i millorar el seu rendiment. Com a novetat, a la part posterior hi figura ‘Since 1886’, any de fundació de la institució, que es suma a la bandera de la ciutat i a la ‘N’ de Nàstic. A més a més, també s’han renovat els pantalons de joc.

L’equipació Hummel s’ha confeccionat a l’alçada de la història del club poliesportiu degà de l’Estat. Un disseny clàssic que engloba a tots els socis, aficionats i simpatitzants mitjançant la bandera de la ciutat i el nom de Tarragona sota l’escut, fent referència al territori que dóna suport socialment al Gimnàstic de Tarragona. Un disseny que combina l’elegància i l’atractiu de color grana, assegurant la comoditat i la qualitat, respectant el passat i amb la il·lusió de mirar al futur amb el màxim optimisme.

A la part frontal continuarà el patrocinador Sorigué, Ford Tarraco Center a la màniga, AG Planning a la part dorsal i Vopak Terquimsa al frontal del pantaló.