.

.

TOTS 21

Antonio Lñopez, el segon per l'esquerra, junt a l'actual alcalde, Josep Maria Gavaldà (CiU)

El portaveu socialista a l’Ajuntament del Catllar i primer tinent d’alcalde del municipi, Antonio López, s’ha mostrat avui “convençut de què CiU respectarà l’acord de govern subscrit a l’inici del mandat. Josep Maria Gavaldà -l’alcalde- és un home de paraula.”

Cal recordar que l’acord preveu que Antonio López assumeixi l’alcaldia aquest mes de juny fins a les eleccions municipals de l’any vinent.

Antonio López ha fet aquestes declaracions “per desfer alguns equívocs que malintencionadament volen establir paral·lelismes entre la situació política que es viu a Salou i la del Catllar. El Catllar no és Salou, aquí el pacte es respectarà perquè el que més convé al poble, en aquests moments encara molt marcats per la crisi econòmica, és estabilitat i un equip de Govern sòlid i cohesionat.”

En aquest sentit, el portaveu socialista ha destacat que l’acord que es va signar el 2011 era “un acord de llarg recorregut que, lluny de tacticismes i de maniobres de curta volada, estava pensat en clau de poble i en base a defensar els interessos generals de la ciutadania del Catllar.”

Finalment, Antonio López s’ha compromès a continuar treballant des de l’alcaldia “tal i com ho he fet en aquests darrers tres anys, tractant d’impulsar iniciatives i projectes que beneficiïn al poble i, especialment, fent un esforç addicional per ajudar als veïns del Catllar que més estan acusant els efectes de la crisi econòmica. Tenim els mitjans que tenim a l’Ajuntament però cal doblar els esforços per prioritzar l’atenció a aquells que pitjor ho estan passant, en aquest empeny és on ens trobaran.”