.

.

TOTS 21

L’ajuntament d’Altafulla ha fet públiques aquest dilluns les restriccions a la Cavalcada dels Reis d’Orient destinades a adaptar-la a les mesures de contenció contra la Covid exigides pel Departament de Salut de la Generalitat, Des del consistori es demana a la ciutadania situar-se al carrer més proper del seu domicili per on passarà la desfilada, que caldrà veure de forma estàtica i no es podrà seguir. Alhora caldrà portar mascareta i assistir al carrer “amb el teu grup bombolla”. També s’hauran d’evitar concentracions amb d’altres grups i evitar aglomeracions. Durant la cavalcada no hi haurà llançament de caramels i, en acabar, no hi haurà concentració a la Plaça del Pou, com era habitual.

A les 17.30 hores, per les xarxes de l’Ajuntament es podrà veure com l’equip de Govern fa entrega de les claus que obren totes les cases del poble a Ses Majestats.

Recorregut de la Cavalcada

Inici: Camí del Prat, Via Augusta, c/ del Mar, Alcalde Pijuan, Marquès de Tamarit. A partir d’aquí dues voltes per: c/ de Dalt, Cantó de la Vila, c/ Escoles, Camí de les Bruixes, c/ de Migdia, c/ Marqués de Tamarit, c/ de Dalt.

Descarrega’t la normativa per a la Cavalcada de Reis.

Redacció