.

.

TOTS 21

El programa se centrarà en una formació especialitzada per a diferents llocs de treball del sector logístic

El programa se centrarà en una formació especialitzada per a diferents llocs de treball del sector logístic

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Xavier Rofas, ha endegat un programa per reforçar l’ocupabilitat de les persones joves que no tenen feina i que han abandonat els estudis. S’emmarca dintre del projecte “Singulars” del Pla Nacional d’Implementació de la Garantia Juvenil i s’adreça a nois i noies de 16 a 29 anys de la zona TRAC (Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i la Riera de Gaià).

Aquesta iniciativa, impulsada des de l’Àrea de Joventut d’Altafulla amb la col·laboració de les regidories de Joventut dels municipis de la zona TRAC, és pionera al nostre territori i està gestionada per la Fundació Universitària Martí L’Humà, la Fundació EMI Manresa i el Centre de Formació Mordered.

Concretament, el programa que es desenvoluparà a la zona TRAC des d’Altafulla és el “JOB e-Logis” que se centrarà en una formació especialitzada per a diferents llocs de treball del sector logístic com ara en la cadena de subministrament, anàlisi de dades, comerç internacional, gestió de projectes, magatzem, entre d’altres.

El programa es desenvoluparà en tres fases i tindrà una durada d’un curs, de gener a desembre. El número de places que s’ofereixen és de 20 joves de la zona TRAC, i l’èxit d’ocupabilitat laboral s’espera que se situï en el 40 %, degut a la demanda laboral del sector logístic al territori. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb els telèfons 977651085, 616627466 i 934124545; o bé, als correus electrònics lullatemi@manresa.cat ,  fferre@emi-manresa.org  i info@emi-manresa.cat .

Està pendent de concretar si el curs tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Adults d’Altafulla, al carrer Boga, 4, del Barri Marítim; o bé, a la seu del Punt d’Informació Juvenil, a la Pallissa de l’Era de l’Esteve, al carrer de les Bruixes, s/n