.

.

TOTS 21

Desacords a la Comissió d'Hisenda avui a l'Ajuntament de Tarragona

Desacords a la Comissió d'Hisenda avui a l'Ajuntament de Tarragona

Tal com era d’esperar, degut a la moció que presentaran al proper plenari, PP i CiU s’han mostrat en contra de la proposta del Govern Municipal sobre la gestió descentralitzada de la Móra. D’aquesta manera els dos partits s’han aliat en la comissió d’Hisenda celebrada aquest dilluns a l’ajuntament en favor de la petició veïnal que està creant polèmica.

El PSC havia rebutjat la petició dels veïns de la Móra per considerar que podria ser “discriminatòria”. Un informe desfavorable del secretari de l’ajuntament diu que no es complien els requisits legals en quant a firmes necessàries per demanar-ho i que en cas de fer-se s’hauria de fer extensiva al conjunt de barris de la ciutat.

Els socialistes presentaran una moció al plenari de divendres per millorar la participació ciutadana a la Móra amb diferents propostes com la creació d’una taula de treball amb veïns, govern i oposició per acordar un model de gestió descentralitzat.

El plantejament dels socialistes no ha tingut recolzament dels populars i convergents tot i que sí d’Iniciativa per Catalunya.

Tot i que els resultats de la Comissió d’Hisenda no són vinculants, el sentit del vot dels partits en desacord frena la proposta del govern.