.

.

TOTS 21

Un moment de la intervenció de Carles Puigdemont. Foto: Cedida

Junts per Catalunya ha celebrat el míting final de campanya a Tarragona. El cap de llista a la demarcació, Albert Batet, ha apel·lat directament als ciutadans i ciutadanes de “la Catalunya del sud” perquè “diumenge, cada vot compta. Diumenge només hi ha dos opcions: o una victoria de Junts per Catalunya o una victòria del PSC; o una victòria de Laura Borras o una victoria de Salvador Illa. Diumenge votem la solvència, l’entrega i la dedicació, com la del Dr. Arignom; la gestió del pitjor ministre de la pandèmia, el senyor Illa”.

Seguint en aquesta línia, Albert Batet ha assegurat que a la demarcació de Tarragona “coneixem be el què és i què ha fet el PSC”. Per això ha instat a fer memòria, “el PSC, és exemple de les oportunitats perdudes. Ho van fer amb els Jocs pel Mediterrani, van convertir una oportunitat en una mala gestió. El PSC en moments decisius, si convé pacta amb Vox els fons europeus”. “Cal anar a votar. Cal una victòria de Junts perquè no ens podem confiar”, ha subratllat.

Al Tinglado del Port de Tarragona, i acompanyat de part de la candidatura; del president Puigdemont i de la candidata a presidència de la Generalitat, Laura Borràs, telemàticament; del conseller Jordi Turull i el secretari general de la formació, Jordi Sànchez, Albert Batet ha expressat que “tot vot que no sigui per Junts, és un vot que només facilita la victòria del PSC. És un vot que facilita la via de la involució, repressió i autonomisme”.

Des de Junts per Catalunya, “ens comprometem a ser un vot exigent, a defensar les nostres terres, comarques, fer-nos valer al Parlament de Catalunya. Ser una veu forta.Treballar per les empreses i els comerços, defensar el català i l’escola catalana”. “Podem demostrar aquest diumenge que Tarragona és independentista, puigdemontista i feminista. Però això només serà possible si guanya Junts”, ha conclòs.

‘Si guanyem a Tarragona, guanyem a Catalunya’

El president Carles Puigdemont també ha instat a la gent de la demarcació de Tarragona a votar perquè “estic convençut que si guanyem a Tarragona, guanyem a Catalunya. Si guanyem aquí, a les Terres de l’Ebre, el Baix Penedès, la Conca, guanyem a tot Catalunya. I és una gran notícia que la victòria ens vingui del sud. Ho podem fer i ho farem”, ha animat.

Una candidatura transversal

La candidata de les Terres de l’Ebre, Mònica Sales, ha destacat l’esperit transversal de la candidatura de Junts per Catalunya. “Som una candidatura que ens estimem les comarques de la nostra demarcació. Un projecte que es compromet a lluitar pel país. Junts és la força de l’exili i de la presó. També és la força de les dones compromeses i determinades”.

Davant les crítiques sobre el programa electoral de Junts per Catalunya, Sales ha assegurat que “un dels nostres objectius és preservar el Delta de l’Ebre. Diem prou a fer un pla en contra del territori. No serem còmplices dels 1.300ME per tapar la ignomínia del Càstor”. Per això, “el 14-F omplim les urnes. Ha de ser el dia de les urnes, del vot i de la victòria”, ha animat.

El candidat pel Camp de Tarragona, Eusebi Campdepadrós, ha recordat l’esperit independentista de la demarcació de Tarragona, “som la terra de Paus Casals i de Rovira i Virgili”. Per això, ha demanat un Parlament de Catalunya amb majoria de Junts “per fer les lleis que necessita el poble de Catalunya. Exercirem la sobirania per fer lleis nostres, amb la nostra llengua”.

La candidata reusenca, Teresa Pallarès, ha agraït l’esforç dels afiliats i les afiliades de Junts per Catalunya per la gran feina que han fet durant aquesta campanya perquè “som els que no ens rendim. Som un exemple de fermesa i força. Tenim els nostres líders empresonats i no ens podem rendir. Tenim un objectiu en comú: la independència”.

Per la seva banda, el conseller Jordi Turull ha animat a votar el 14-F perquè “quan parlem de drets i llibertats per Catalunya, la resposta de l’Estat sempre són els jutjats. Doncs nosaltres els diem que els problemes polítics es resolen a les urnes. Aquest diumenge hi haurà urnes i els hem de donar una lliçó de democràcia”.

Per acabar, el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha assegurat que Junts “representem la voluntat de no claudicació: no ens apartem quan l’Estat ens amenaça i acceptem el repte de la confrontació intel·ligent. Amb el nostre compromís de guanyar la llibertat, també el compromís de governar bé, aixecar el país i ajudar la gent”, ha conclòs.