.

.

TOTS 21

Es podrà gaudir d’un espectacle amb aigua, sabó i fum amb el Doctor Bombolles. Foto: Cedida

L’associació Todos En Azul convida a tothom a gaudir de ‘L’Hora del Vermut’, que tindrà lloc el proper diumenge 21 de novembre, de 10:00 a 16:00h, a la plaça Primer de Maig de Torreforta (Tarragona). Un vermut “rumbero” i solidari amb l’objectiu de recaptar diners per al projecte de creació del futur Casal de l’Autisme permanent de Tarragona. Durant tot el matí s’han programat jocs, espectacles, inflables, paradetes i gastronomia, a ritme de rumba. L’entrada serà gratuïta i l’accés al recinte es farà per l’entrada del carrer de l’Ebre.

Durant tot el matí, els més petits de la casa podran gaudir de jocs inflables i d’un taller de pinta cares. A les 11h, ens visitarà la Minnie Mouse i, a les 11:15h, es podrà gaudir d’un espectacle amb aigua, sabó i fum amb el Doctor Bombolles, que també provocarà el somriure d’infants i adults amb diverses activitats.

La rumba arribarà, a les 12:30h, amb l’actuació del Grup Retales, que comptarà amb la ballarina professionals Adelaida Guerrero. A partir de les 14:00h, els ritmes de rumba continuaran de la mà del Grup Salaitos.

Finalment, la Fideuà solidària tindrà lloc, a les 14:30h, amb un preu de 5 euros, que inclourà la beguda. Tots els diners que es recaptin aniran destinats íntegrament al futur Casal de l’Autisme de Tarragona.

L’Hora del Vermut també ha convidat a entitats socials del territori, que participaran en la jornada amb una parada per donar-se a conèixer i vendre els seus articles: Afanoc, Astafanias, Juguetes del Rock, Fundación Niemann Pick España, Supera’t i la mateixa Todos En Azul.

Redacció