.

.

TOTS 21

Després de l’èxit assolit el passat juliol a l’Estiu a la Pedrera amb el seu concert tribut a Joaquín Sabina, el tarragoní Jan Cruz tornarà a Roda de Berà. Foto: Ajuntament

Després de l’èxit assolit el passat juliol a l’Estiu a la Pedrera amb el seu concert tribut a Joaquín Sabina, el tarragoní Jan Cruz tornarà a Roda de Berà, en aquesta ocasió acompanyat per Ernest Bertran. Junts oferiran un concert tribut a Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat, una rèplica exacta de la gira que els dos cantautors van fer junts l’any 2007.

La gira Dos pájaros al vuelo 2022 s’estrenarà el 19 de febrer, a dos quarts de vuit de la tarda, al Pavelló Municipal de Roda de Berà. Jan Cruz i Ernest Bertran -Sabina i Serrat- estaran acompanyats per la Banda Tributària de Tarragona, amb una quinzena de músics en directe. “Hem preparat un espectacle molt especial, un macromuntatge que no deixarà ningú indiferent. Vam prometre que tornaríem a Roda i ho fem amb una gran estrena”, assegura Jan Cruz. Durant l’espectacle els cantants interpretaran els temes més famosos de Serrat i Sabina, cantats a duo, com Penélope, Lucía o Mediterráneo, Y nos dieron las diez, Por el boulevard de los sueños rotos, Contigo, Y sin embargo o Princesa, entre molts altres.

Les entrades són limitades i només es podrà accedir mitjançant invitació. L’Ajuntament les lliurarà els dies 26 i 27 de gener, de cinc a set de la tarda, a l’Hotel d’Entitats. Només s’entregaran dues invitacions per persona i no es podran fer reserves.

L’aforament del pavelló serà limitat, segons la normativa vigent, i es garantirà el compliment de totes les mesures de prevenció i d’higiene per fer front a la covid-19.

Redacció