.

La regidora de Turisme, Sílvia Farrero, amb la nova guia

La regidora de Turisme, Sílvia Farrero, amb la nova guia

L’àrea de turisme de l’Ajuntament de Creixell ha presentat avui la nova Guía Turística Infantil de Creixell. Segons ha informat a la presentació la regidora de Turisme, Sílvia Farrero, s’ha editat aquest nou material gràfic adreçat a captar l’atenció d’un segment “molt important” del turisme familiar com és la canalla de més de tres anys.

Creixell és un municipi en el qual el turisme és el seu principal motor econòmic. A Creixell hi ha 5 càmpings, dos hotels i força urbanitzacions que fan que sobretot a l’estiu siguin moltes les persones que visiten o fan estada al municipi, essent el turisme de famílies el més important a la vila.

Es tracta d’un quadern d’activitats editat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francés. Amb aquesta nova eina gràfica “la canalla pot informar-se, aprendre i sobretot passar-ho molt bé durant la seva estada a Creixell”, destaca el consistori.

A través de divertits jocs per pintar, resseguir, dibuixar o endevinar la nova Guia Turística Infantil de Creixell permet la canalla conèixer diferents aspectes del patrimoni, els elements festius, les festes majors, les platges o la gastronomia de Creixell.

Aquesta nova Guía Turística Infantil de Creixell s’ha fet amb la col·laboració de l’empresa La Berelluga de El Perelló. S’ha realitzat una tirada inicial de 3.000 exemplars, que es distribuiran pels establiments turístics del municipi creixellenc. També està disponible la nova Guía a l’Oficina Municipal de Turisme de Cal Cabaler de Creixell.