.

.

TOTS 21


Eduardo Sañudo i els representants de Creu Roja. Foto: Cedida

Eduardo Sañudo i els representants de Creu Roja. Foto: Cedida

Vopak Terquimsa, companyia logística d’emmagatzematge referent en el Mediterrani Occidental, manté una estreta relació amb la societat i el territori. En el marc de la missió de contribuir positivament al benestar social de l’entorn que ens envolta, recentment s’ha celebrat l’acte de lliurament d’una donació econòmica a projectes liderats per Creu Roja i a l’Associació Aurora de Tarragona.

L’ajuda de Vopak Terquimsa va destinada a la campanya ‘Els seus drets en el joc’ i que s’emmarca en el projecte de la ‘Joguina Educativa’ de Creu Roja. La de l’Associació Aurora, triada pels empleats de la companyia durant el sopar de Nadal, acompanyarà el treball que duu a terme, dins de l’àmbit de la integració social de les persones, promovent l’educació i la recuperació mediambiental de la zona.

Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa assenyala que «aquestes col·laboracions estan vinculades amb el nostre compromís per la promoció de l’equitat social i la millora de vida de les persones». El màxim responsable de la companyia ha afegit que «tenim el compromís des de Vopak Terquimsa de treballar de manera conjunta amb entitats socials del territori per a millorar la situació de vulnerabilitat i d’integració social en la qual es troben molts col·lectius».

La col·laboració de Vopak Terquimsa amb Creu Roja i l’Associació Aurora se suma a altres accions que la companyia ha dut a terme aquests últims anys, sumant esforços al costat de diferents entitats socials de Tarragona. Vopak Terquimsa continuarà secundant i estant al costat dels sectors més vulnerables, oferint la seva ajuda i solidaritat, tal com marquen els valors de la companyia.