.

El projecte BBVA CX Junts Creixem!, pretén apropar el Nàstic als col·legis, clubs, entitats i institucions del territori

El projecte BBVA CX Junts Creixem!, pretén apropar el Nàstic als col·legis, clubs, entitats i institucions del territori

Els jugadors grana han explicat els seus inicis en el món del futbol i també com és la seva vida quotidiana als més de 40 alumnes del cinquè curs en una nova visita del BBVA CX Junts Creixem!

Per finalitzar l’horari escolar de la jornada d’avui, dimecres, els alumnes de 5è del col·legi tarragoní han preparat nombroses preguntes per rebre als jugadors Victor Martínez ‘Viti’ i Ivan de Nova, nascut i resident a Miami Platja. Tot el jovent ha participat de l’activitat i ha dirigit una pregunta a cadascun dels joves jugadors del Gimnàstic de Tarragona.

Després de la bateria de preguntes a Viti i De Nova, els jugadors han signat autògrafs a les postals personalitzades per l’ocasió i tampoc ha faltat la fotografia conjunta de tots els presents en l’acte. Abans de la cloenda d’aquesta nova acció social grana, els jugadors, juntament amb Jose Pizarro, director de l’oficina a Miami; i Carmen Gómez, directora de BBVA Contigo, han fet entrega d’entrades per al proper Nàstic – Málaga CF de diumenge a Montserrat Salsench, directora de l’escola Marcel·lí Esquius, i Mònica Pueyo, mestra d’educació física del centre escolar; elles dues han entregat un obsequi per la seva assistència als futbolistes.

Aquesta visita s’emmarca dins el projecte BBVA CX Junts Creixem!, que pretén apropar el Nàstic als col·legis, clubs, entitats i institucions del territori. Cal recordar que aquest grup d’alumnes va visitar el Museu del Nàstic situat a l’Avinguda Catalunya 22 C de Tarragona. Les dues classes de 5è van poder conèixer la història de l’entitat el passat 8 de març.