.

L'alcalde, Josep Maria Franquès, al centre de la imatge, amb els receptors del curs

La setmana passada va finalitzar el curs de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials que s’ha fet durant els quatre darrers mesos a Constantí. Des del passat mes de desembre, un total de 15 persones, totes elles del municipi, han participat d’aquest curs que els ha permès adquirir els coneixements necessaris per a realitzar les tasques de neteja en espais oberts, instal·lacions i equipaments industrials, utilitzant els mitjans útils i vehicles adequats a cada espai i/o equipament per a aconseguir la consecució d’un òptim nivell de neteja.

El curs ha tingut una durada de 230 hores amb les corresponents pràctiques a empreses externes i les persones que hi han participat han fet formació a través de programes de certificació professional que ha subvencionat el SOC, i que ha dut a terme l’Ajuntament de Constantí juntament amb el Consorci del Camp.

La repercussió del nombre d’aturats al municipi ha fet que des de l’àrea de Desenvolupament local s’hagin posat en marxa accions en matèria de polítiques actives d’ocupació, adreçades bàsicament a les persones que es troben en aquesta situació, mitjançant la seva contractació i la seva participació en accions formatives. Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Constantí s’han iniciat o ho faran properament diversos programes, conjuntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès, Diputació de Tarragona i a través del Consorci del Camp.