.

Imatge del dia que  es va presentar la 1a Pedalada BTT La Blava

Imatge del dia que es va presentar la 1a Pedalada BTT La Blava

El proper divendres 28 de febrer finalitza el termini per  inscriure’s per prendre part en la 1ª Pedalada de BTT La Blava, que la colla Xiquets del Serrallo organitza el diumenge vinent, 2 de març. És una cursa no competitiva, apta per a tots els públics. Les inscripcions es poden fer per via telemàtica, a la plana web del club BTT Tarragona, www.btttarragona.com, o de forma presencial a la botiga La caseta de la salut & Power House, del carrer Caputxins, 20.

La Blava té dos circuits d’una dificultat diferent. També la colla té preparada una ruta específica per als nens d’entre 6 i 10 anys que la faran amb monitors. La sortida per a tothom serà el 2 de març a les 9:30 hores al Tinglado 1 del Moll de Costa, que també és el punt d’arribada.

El circuit més llarg, el vermell, consta de 40km de distància i un desnivell acumulat de 800m. Transcorrerà pels municipis de Tarragona, el Catllar i els Pallaresos. El temps calculat es preveu al voltant de les dues hores els participants més ràpids. El circuit més curt, el blau, consta de 25km de distància i un desnivell acumulat de 300m. El temps calculat de la prova es preveu al voltant d’una hora i mitja els participants més ràpids.

El recorregut infantil comença davant del Tinglado 1 del Moll de Costa , enfila pel carrer Trafalgar en direcció a l’entrada a la llera del riu Francolí situada al carrer Torres Jordi, i un cop allà l’excursió anirà fins al monument Pont del Diable, i tornarà per la mateixa ruta fins a la meta, el Tinglado 1.

Hi haurà activitats paral·leles com un esmorzar amb xocolata calenta abans de l’inici de la cursa. Un cop aquesta acabi, es lliurarà trofeus als tres primers de cada recorregut, al participant més jove i al participant més gran i els participants dinaran una fideuada.

El preu d’inscripció segons recorregut és el següent: recorregut vermell:16€ (Els federats tindran un descompte de 2€), recorregut blau: 13€ (Els federats tindran un descompte de 2€), recorregut per als nens (cal autorització dels pares o tutor legal): 4€.

Clicant a sobre de cadascún d’ells pots veure el seu circuit.