.

TORREFORTA 2 – TORREDEMBARRA 2

Imatge del Torreforta - Martinenc Foto;FCMartinenc

Torreforta i Torredembarra signen un empat que els serveix de ben poc als dos equips.

Els tarragonins seguiran en descens amb catorze punts i el Torredembarra no surt tampoc de la zona perillosa situant-se només dos punts per sobre del descens.

L’equip que entrena Jose Miguel López (Torreforta), volia fer valer la seva condició de local per a sumar una victòria que els ajudés a sortir del pou. Les millors ocasions van ser pel conjunt de López i de fet els del barri tarragoní es van avançar fins a dos cops en el marcador.

Un gol de David Molina va obrir el marcador i va servir per anar fins al descans amb l’1 a 0. A la tornada de vestidors el Torredembarra mitjançant Adrià Romeu ha empatat i Ferri ha tornat a ficar per davant al Torreforta vuit minuts més tard.

L’alegria no va ser completa pel Torreforta perquè el debutant Iván Vidal, que ha arribat aquesta setmana de La Pobla, va fer l’empat a dos definitiu i va repescar un punt per l’equip de la Torre.

El davanter va deixar clar que pot ser una peça important pels torrencs en el que resta de temporada.